Zoeken naar als je kan

Uw zoekactie voor als je kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mook 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor vandaag op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
Jay 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage date
XXL 23cm geschapen sportieve man zoekt een spannende date. Sta open voor verschillende scenario's. Ingerichte massage ruimte. Kan zonder problemen verplaatsen. Graag reageren met regio, leeftijd ouder mag zeker en eventueel scenario.  

Massage date
Thomas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke gebonden dame zoekt gelijkdenkende knappe man?
Hey, ik ben een knappe, sportieve, universitair geschoolde man van 35 jaar en ben op zoek naar een toffe vrouw om passionele momenten te beleven. Ik heb een volle bruine haardos, blauwe ogen, mooi verzorgd gebit, 1,80m en 78 kg. Leeftijd is niet van belang voor mij, oudere dames zijn absoluut welkom! Ik vind zowel slanke als volslanke dames aantrekkelijk. Hygiëne, discretie, wederzijds respect en aandacht hebben voor elkaars wensen zijn wel belangrijk voor mij :-). Ben niet op zoek naar extremiteiten. Kan je overdag en omgeving Leuven en omstreken, laat gerust iets weten en ik stuur je een gezichtsfoto! Tot snel Thomas  

Welke gebonden dame zoekt gelijkdenkende knappe man?
gisteren
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten.  
gisteren
Ben 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Huidhonger?
Welke dame heeft last van huidhonger. Op zoek naar leuke aandacht en/of je wil eens ferm verwend worden? Ik geef je de aandacht die wil, op een speelse manier of op kordate. Waar jullie het geilst van worden. Ikzelf zal jullie geheimpje bewaren. Ik kan discreet ontvangen. Eerste kennismaking kan op neutraal terrein als je dat wil. Begin je al te fantaseren over wat voor stouts je wil beleven? Lekker genieten en nieuwe dingen proberen, weg van dat saaie seksleven.... Alles kan, spannende berichtjes sturen en ik geef je leuke opdrachten, drankje gaan doen terwijl jij zonder slip voor me zit. Of wil je liever meteen genieten van leuke seks op spannende plaatsen of liever discreet. Begin je al te fantaseren, dan lees ik ze graag en kunnen we verder afspreken. Hygiene en respect is natuurlijk belangrijk, geen drama. Spannende groetjes x  
Mark 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vlaanderen
Hey,hier een man die geen relatie zoekt maar een toffe vriendschap.Ik kijk uit naar iets leuks zonder drama en miserie.Wel met respect voor elkaar.Ik ben zelfstandig en kan vlot mijn uren aanpassen.Kan jij,jezelf als onafhankelijke dame, hierin vinden,reageer dan even.Gewoon een babbel en we zien wel waar we komen.  

Vlaanderen
gisteren
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die discreet eens wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
gisteren
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere vrouw gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
gisteren
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi gezocht met spoed slanke bi vrouw voor lat of fwb relatie , je rookt ook niet en panty is jouw ook niet vreemd. Je word meestal door mij verwend bij mij thuis of bij jouw .Jouw leeftijd of afkomst is niet belangrijk, wel verwennen we elkaar goed oraal , met speeltjes enz...vandaag vrijdag kan ik overdag of anders op avond in de week na 19h. Durf reageren met gezicht foto.  
gisteren
Kempen man 36 jaar Antwerpen - Mol
Verlegen man
Hey, ik ben een verlegen man van 36 jaar uit de kempen. Ik ben 1,83 en slank gebouwd. Ik zoek een vrouw die mij op mijn gemak kan laten voelen. Als de klik er is dan ben ik zeker niet meer verlegen en kan er veel gebeuren... welke leuke vrouw wil deze uitdaging aangaan?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10